Podcast maken?

Bent u ook zo enthousiast over het maken van een podcast of verbindt u zicht liever met een bestaande podcast, wie bieden drie verschillende opties:

1

Verbinding bestaande podcast

De podcastluisteraar is trouw en voelt zich sterk verbonden met zijn favoriete podcast. De podcastmaker en podcastluisteraar hebben een intieme band, waar u als bedrijf van kunt profiteren. U kunt met uw bedrijf zich verbinden aan een van onze bestaande podcasts. Wanneer de doelgroep van de desbetreffende podcast gelijk of verbonden is aan uw business kunt u zich verbinden aan de desbetreffende podcast.

2

Ontwikkeling nieuwe podcast

U heeft een super goed idee voor een nieuwe podcast, maar u wilt dit graag samen ontwikkelen en oppakken. Wij helpen u met de presentatie, promotie en vermarkting van uw podcast.

3

Ontwikkeling eigen podcast

U wilt een zelf een podcast maken, u heeft geen behoefte om dit samen te ontwikkelen en te presenteren, geen probleem. Wij helpen u met het opnemen en editen van uw eigen podcast.

Bent u geïnteresseerd in een van de bovenstaande opties? Wij vertellen u er graag meer over. U kunt ons bereiken via info@wepodcasting.nl.